Search:

Terramar – Bonaire

Met Terramar wordt een bijzondere invulling gegeven aan de mooiste centrumlocatie direct gesitueerd aan de levendige boulevard van Kralendijk Bonaire. Een mix van 13 hoogwaardige winkels en ca. 13 ruime appartementen, wijds uitzicht over de Caribische Zee, eigen parkeergelegenheid, een ‘Triple A-energielabel en toepassing van kwalitatief goede producten zijn enkele kenmerkende uitgangspunten van project Terramar.

Locatie
Project Terramar is hét puzzelstuk om de reeds aanwezige winkelvoorzieningen in het centrumgebied naar een hoger niveau te brengen, door het aantrekken van mooie winkeliers. Door Terramar wordt de Zuidoostzijde van de boulevard (Kaya Grandi) verbonden met de Zuidwestzijde (Kaya J.N.E. Craane), waardoor een aaneengesloten winkelroute ontstaat. Deze locatie is een van de laatste locaties, direct aan de boulevard in het centrum, waar nog nieuwbouw zal komen. Gezien de ligging t.o.v. restaurants, bars en winkels is het de ideale plek voor een fijn verblijf op Bonaire.

Winkels
Terramar biedt ruimte aan ca. 13 hoogwaardige winkelunits gesitueerd op de begane grond. De entree van de winkelunits zijn gesitueerd aan de boulevardzijde en bevinden zich op het gelijke niveau als de wandelroute van de boulevard. De winkelunits ademen luxe en klasse uit, hetgeen mede wordt gerealiseerd door de hoge afwerking. De winkels worden voorzien van een kolomvrije glazenpui met een dubbele entree deur in het midden van de pui. Kortom, dit biedt de winkelier een maximaal oppervlak aan etalage-meters.

Appartementen
De hoogwaardige appartementen zijn gelegen op twee woonlagen gelegen boven de winkelplint. Elk appartement heeft direct uitzicht op een prachtig uitzicht over zee. Aan de achterzijde van Terramar bevinden zich voor elk appartement een parkeerplaats op eigen terrein.

Meer informatie op terramarbonaire.com

Opdrachtgever
Terramar N.V.

Metrage verbouwing
Winkels en appartementen

Werkzaamheden Ericis


Status Opgeleverd
Opgeleverd 2017