Search:

Diabeter – Schiphol

Medio oktober 2014 heeft Stichting Diabeter besloten om een nieuwe vestiging te openen in de regio Amsterdam.

Diabeter heeft ervoor gekozen om de nieuwe vestiging te openen binnen locatie ‘The Base’ te Schiphol. Gezien deze situering  is deze vestiging goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Diabeter is hiermee tevens voorbereid op de toekomst waarin Diabeter verwacht meer cliënten uit het buitenland te behandelen.

In opdracht van Diabeter heeft Ericis het gehele aanhuurtraject begeleid om te komen tot een passende en marktconforme huurovereenkomst. Daarnaast hebben wij de wensen van Stichting Diabeter vertaald in een design voor de nieuwe locatie volgens de vernieuwen look&feel zoals reeds gerealiseerd in Rotterdam. Vervolgens hebben de projectmanagers van Ericis ervoor gezorgd dat dit ontwerp naar kwaliteit is gerealiseerd.

De realisatie van het ontwerp van 350 m2 is tot stand gekomen in circa 6 weken, waarbij Ericis de coördinerende rol heeft vervult om de kwaliteiten vanuit het ontwerp te waarborgen en de planning te behalen.

Opdrachtgever 
Diabeter

Metrage verbouwing
ca. 350 m 2 VVO kantoorruimte

Werkzaamheden Ericis
Aanhuurbegeleiding en fullservice- projectmanagement indeling/ontwerp & design, bouwvoorbereiding en bouwbegeleiding tot oplevering

Status
Opgeleverd maart 2015