Search:

 Forum Gebouw – Den Haag

Begin januari 2015 heeft Tribes aangegeven een nieuwe vestiging in Den Haag te willen openen en richtte zich specifiek op huisvesting binnen het Forum gebouw aan de Kalvermarkt te Den Haag. Gezien de situering is deze vestiging goed bereikbaar het met openbaar vervoer en de auto. Het omliggende gebied is volop in ontwikkeling tot een mix van wonen, werken, educatie en leisure.

In opdracht van Tribes heeft Ericis ten behoeve van het aanhuurtraject een passend ontwerpvoorstel ontwikkeld met onder andere een look&feel voor het nieuwe concept ‘Tribes Café’. Na de onderhandelingen zette dit zich voort met de voorbereidingen ten behoeve van de realisatie. Ericis heeft zich hier naast het ontwerp ook gericht op de inpassing van de technische installaties en het hierin bewaken en aanscherpen van de projectbudgettering. Vervolgens hebben wij er vanaf begin oktober voor gezorgd dat dit ontwerp naar kwaliteit is gerealiseerd. Gezien het gegeven dat het gehele pand gelijktijdig een grondige renovatie ondervond, is het ontwerp van ca. 1.500m2 in samenwerking met de gebouwbeheerder gerealiseerd in ca. 5 weken.

Ericis heeft ten behoeve van de belangen van Tribes de coordinerende rol vervuld om de kwaliteiten vanuit het ontwerp te waarborgen en de planning te behalen.

Opdrachtgever
Tribes Holding BV

Metrage verbouwing
ca. 330 m2 ontvangst- en flexwerkruimte + ca. 115 m2 horeca ruimte + ca. 1.100 m2 kantoor- en vergaderruimte

Werkzaamheden Ericis
Indeling/ontwerp & design, realisatie, full-service (technisch) projectmanagement, bouwvoorbereiding en bouwbegeleiding tot oplevering

Status
Opgeleverd november 2015