Search:

Bedrijventerrein

Ruyven – Delfgauw

De gemeente Pijnacker-Nootdorp heeft Ericis in 2004 gevraagd de opzet en implementatie van het parkmanagement voor het bedrijvenpark Ruyven voor te bereiden. De gemeente ziet parkmanagement als een belangrijk instrument om efficiënt en gebiedsgericht met ondernemers te communiceren over de gang van zaken.

Voor de ondernemers levert krachtenbundeling een gezamenlijke belangenbehartiging en kwaliteitswinst op. De ondernemers en de gemeente zetten hiermee een belangrijke stap om het beheer, de kwaliteit en veiligheid op het bedrijvenpark Ruyven te waarborgen.

Bedrijvenpark Ruyven bestaat sinds 1997 en is een representatief, goed bereikbaar bedrijventerrein door haar ligging pal naast de A13.

In nauw overleg tussen de ondernemers en gemeente is in juli 2006 de officiële Coöperatie Bedrijvenpark Ruyven U.A. opgericht. Het bestuur van de coöperatie wordt gevormd door een vertegenwoordiging vanuit de ondernemers. Momenteel nemen 26 van de in totaal 31 ondernemers op Ruyven op vrijwillige basis deel aan de coöperatie. De samenwerking tussen de gemeente en de coöperatie wordt met een samenwerkingsovereenkomst vastgelegd.

De oprichting van de coöperatie maakt gezamenlijke investeringen door de ondernemers mogelijk. Zo is een beveiligingssysteem met cameratoezicht in gebruik genonem en worden collectieve surveillance rondes uitgevoerd. Tevens wordt de bewegwijzering centraal georganiseerd.

Voor meer informatie over parkmanagement op Ruyven:
• neem contact op met de parkmanager
• zie ook pijnacker-nootdorp.nl