Search:

Feestelijke opening project Zuiderhof Amsterdam

Feestelijke opening project Zuiderhof Amsterdam

In opdracht van Tribes Inspiring Workplaces heeft team Ericis de afgelopen maanden hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe Tribes locatie in Amsterdam. Tribes is een ‘mobile office concept’ dat alle zakelijke faciliteiten biedt voor hun members. Inmiddels heeft het Tribes netwerk al zeventien locaties en is Zuiderhof de achttiende locatie.

 

Voor de derde keer opent Tribes een locatie op de Amsterdamse Zuidas, en heeft zich dit keer gevestigd in Zuiderhof. Je kunt hier terecht voor een werkplek, een vergaderzaal of een virtueel kantoor! Ericis was verantwoordelijk voor het design en de projectmanagement van het traject. Wij zijn trots op het resultaat dat samen met de andere partijen is gerealiseerd. De nieuwe vestiging biedt werkplekken voor 186 personen en zo’n 25 flex werkplekken. Daarnaast zijn er vier ruime vergaderzalen.

 

De opening van de nieuwe vestiging was geheel in stijl van de ‘Tribe’ en dit keer waren de Aboriginals aan de beurt. De opening van de nieuwe locatie stond in het teken van de Australische stam, waaronder een demonstratie van het instrument didgeridoo.