Search:

OVER ERICIS

Team Ericis is gespecialiseerd in het ontwerpen, (her)ontwikkelen, realiseren en het verduurzamen van vastgoed. Ons team van architecten en ingenieurs heeft alle kennis in huis voor de (her)ontwikkeling van vastgoed. Daarnaast werkt ons team van professionele parkmanagers werkt aan goed georganiseerde en veilige bedrijvenparken.

Private partijen en institutionele beleggers die nationale en/of internationale projecten willen realiseren, kunnen wij de juiste ondersteuning bieden. Onze specialisten kunnen het ontwikkel- en bouwproces geheel, maar ook gedeeltelijk voor u begeleiden en uitvoeren. Zo zorgen wij voor de beste oplossing voor uw organisatie.

Team Ericis is gespecialiseerd in het ontwerpen, (her)ontwikkelen, realiseren en het verduurzamen van vastgoed.

 

Wij zijn uw partner op het gebied van design, advies en projectmanagement voor succesvolle ontwikkelingen en hoogwaardige technische oplossingen. Wij zijn dé experts in het transformeren van verouderde kantoorpanden naar prachtige ruimtes waar vele bedrijven zich willen vestigen! Wij kunnen de opdrachten desgewenst turn-key voor u uitvoeren.

Bij Ericis staat duurzaamheid centraal. Wij zijn gericht op de toekomst en kiezen daarom voor een innovatieve en duurzame werkwijze. Dit doen wij door middel van het toepassen van de laatste ontwikkelingen, op het gebied van zon-, wind- en watertoepassingen. Dat heeft een belangrijke en positieve invloed is op het verbeteren van het energielabel van een gebouw. Wij zorgen voor de ultieme combinatie van duurzaamheid en optimale kwaliteit.

De vastgoedmarkt verandert continu en bij Ericis zijn we dan ook altijd up-to-date van nieuwe hedendaagse standaarden. Onmisbaar zijn inspirerende werkruimtes, die ons designteam zeker voor u kan realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een aansprekend design, centrale receptie, informele meet & greet ruimtes en vergaderzalen.

 

De parkmanagers van Ericis zorgen in opdracht van gemeenten en ondernemers voor de veiligheid, leefbaarheid, duurzaamheid en bereikbaarheid van bedrijvenparken. We gaan hierbij praktisch, resultaatgericht en eigenzinnig te werk.

 

Ericis: duurzaam, innovatief en veelzijdig