Search:

US RealCo – Amsterdam

Begin 2014 heeft USAA Real Estate Company (US RealCo) hun eerste vestiging in Nederland geopend in (een tijdelijke vestiging in) Amsterdam. Nadat zij operationeel waren, heeft US Realco Ericis benaderd voor hun zoektocht naar nieuwe huisvesting.

US Realco was op zoek naar een locatie in Amsterdam-Zuid, ca. 100-175m2 kantooroppervlak, uitstekende bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als met de auto. Na een grondige analyse en vergelijking van het aanwezige aanbod vallend binnen de eisen, is de keuze uiteindelijk gevallen op het WTC te Amsterdam.

Voor 200m2 VVO aan kantoorruimte heeft Ericis het indelingsconcept en look&feel ontworpen, de bouwvoorbereiding gecoördineerd en bouwbegeleiding uitgevoerd.

Een grote uitdaging van deze opdracht was de oplevertermijn, daar de locatie in slechts een aantal weken verbouwd moest worden.

Door goede voorbereiding en strak managen is de locatie binnen de gestelde termijn getransformeerd in een passende ruimte voor US Realco, waar zij nu naar tevredenheid zijn gevestigd.

Opdrachtgever 
US Realco

Metrage verbouwing 
ca. 200 m<sup2 VVO kantoorruimte

Werkzaamheden Ericis 
Aanhuurbegeleiding en fullservice- projectmanagement; indeling/ontwerp & design, bouwvoorbereiding en bouwbegeleiding tot oplevering
Status Opgeleverd mei 2015