Search:

Buro Toob – Alphen a/d Rijn

In nauwe samenwerking met Buro Toob en Tebont Design hebben wij de nieuwe kantoorlocatie aan de Prins Bernardlaan 6 te Alphen aan den Rijn compleet gestript en met een fantastisch redesign een volledige nieuwe look & feel gegeven.

Naast de binnenzijde is de pui van de locatie ook vervangen om zodoende de zichtlocatie aan het station en grenzend aan het centrum volledig te benutten. Door deze extra transparantie oogt de locatie modern en is de frisse look & feel van Buro Toob al van een afstand zichtbaar. De ruimte is voorzien van een donker gespoten industrieel plafond, glazen scheidingswanden, strakke gietvloer en grote houten meubelstukken.

Toob (eigenaar Buro Toob) is trots op de ontwikkelingen van de laatste tijd. “Het heeft wat voeten in de aarde gehad, zeker in deze economische tijd. Wanneer je, met eigen middelen, in 2013 stappen als deze zelf kunt maken, heb je toch wel iets om trots op te zijn. Dit gaan wij dan ook vieren met onze relaties en leveranciers op 26 september met een grote ontbijtshow.” Als echte Alphenaar voelt het voor Toob als thuiskomen. Na de opsplitsing van Duotone in 2003, is hij terug! “Ik kan nu lopend van mijn woning naar kantoor. Alphen aan den Rijn is echt mijn stad, het voelt goed om hier dan ook weer met elkaar en opdrachtgevers te kunnen werken, in plaats van alleen wonen.”

Opdrachtgever
Buro Toob / Prins Bernhardlaan Beheer

Projectteam
Ericis & Tebont Design

Metrage verbouwing
ca. 250m2 BVO kantoorruimte

Werkzaamheden Ericis
Fullservice- projectmanagement; indeling/ontwerp & design, bouwvoorbereiding en bouwbegeleiding tot oplevering